skip to Main Content
België: 0485/000.758 | Nederland: 0032-485/000.758 info@heenenweer.com

Onze prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op gecombineerd vervoer. Wenst u privé vervoer, vermeld dit zeker bij uw offerte aanvraag en/of bij uw reservering. De prijs ligt dan uiteraard hoger.

De tarieven worden eveneens beïnvloed door het aantal personen, uw woonplaats en de luchthaven. Om die reden vermelden wij geen prijzen op onze site.  Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

Gecombineerd vervoer

U rijdt samen met andere passagiers die op hetzelfde tijdstip vertrekken of landen. Uiteraard is dit de goedkoopste formule.

Privé vervoer

Er worden geen andere passagiers opgehaald samen met u. U bent zowel op de heenrit als op de terugrit als enige in het voertuig.

Last minute vervoer

Reserveert u uw luchthavenvervoer binnen de week voor vertrek kan de prijs variëren naar gelang de beschikbaarheid. Dit kan voordelig zijn indien u de laatste plaatsen opvult in onze minibusjes. Of indien u flexibel bent qua ophaaluur.

Reizen Van Laere

Wij werken samen met Reizen Van Laere d.w.z. hebt u uw vakantie geboekt in één van de kantoren van Reizen Van Laere geniet u van een voordeeltarief voor het luchthavenvervoer. Vanuit Sint Niklaas betaalt u bijvoorbeeld 12,5 euro per persoon voor een enkel traject naar Zaventem, een pak voordeliger dus!  Wie slim is rekent en reserveert zijn volgende vakantie bij Reizen Van Laere om zo van het goedkope luchthavenvervoer te kunnen genieten!

Back To Top